Nyheter – Hund:

Till alla ni som äger hund...

Jag genomgår utbildning till Hundinstruktör och Hundpsykolog vid Hundens Hus i Stockholm. Sista delen av utbildning innebär självständig praktik, med mentor från Hundens Hus

Därför erbjuder jag just nu valpkurs, kurs i vardagslydnad och privatträning till reducerat pris. Priserna gäller fram till den 31/1 2020. Alla utbildningar sker utomhus, pga Covid-19 och eventuella teoripass görs digitalt (eller om detta ej fungerar löser vi det i anslutning till praktikpass)

VALPKURS – för hundar upp till 6 månader, totalt 7,5 timmar (inkl teori). Pris per ekipage 900 kr, inkl moms (4-8 kursdeltagare)
I valpkursen ligger fokus på att du och din valp ska få en så bra start och relation som möjligt – allt för att valpen ska bli en harmonisk ny familjemedlem. I kursen tar vi tillvara valpens naturliga nyfikenhet, lekfullhet och vilja att lära sig saker. Vi kommer fokusera på kontakt, följsamhet, samspel, lek, att hälsa och gå fint i koppel, hantering och sist men inte minst vad du kan göra för att få till en flygande inkallning! Naturligtvis tränar vi med belöningar för att ett på ett roligt, enkelt & effektfullt sätt lära våra valpar det vi vill!

VARDAGSLYDNAD – för alla hundar över 5 månader, som vill repetera det man tidigare lärt sig, få nya idéer och eller bara träffas och träna i grupp, totalt 7,5 timmar (inkl teori). (4-8 kursdeltagare) Pris per ekipage 900 kr, inkl moms
I denna kurs kommer vi jobba på att förbättra vardagslydnad på din hund och stärka er relation, samarbete och trygghet. Vi kommer göra detta genom att träna din hund i följsamhet, kontakt, koppelvett, sitt, ligg, stanna kvar, att komma när du ropar och aktivering.

PRIVATTRÄNING – för alla hundar som inte har några allvarliga problembeteenden. 485 kr/tillfälle (ca 1 timme och 15 min per tillfälle, teori och praktik). Boka tre privatträningstillfällen till priset 1100 kr. (Bokas och betalas innan start).

Från och med februari 2021, kan jag även ta emot och arbeta med hundar som har problembeteenden. Då kommer hunden ingå i min utbildning.

Pga Covid-19 och de restriktioner vi lever med kommer all praktik hållas utomhus i Örebro (om ni är 4 hundar eller fler som vill gå ihop så kan ni bestämma plats). Teori kommer ske digitalt (via Teams), eller utomhus i samband med praktik. Kursen kan hållas på dagtid, kvällstid eller helg, beroende på önskemål.

Om intresse finns för kurs i Skåne så kommer utbildningen hållas i Virke, (Kävlinge).

Anmälan sker till mig via e-mail: elisabeth@taregi.com Då du anmäler dig, vänligen låt mig veta vad du heter, adress, mobilnummer, hundens namn, ras och ålder, samt om du vill gå dag, kväll eller helg. Också bra om du indikerar om någon dag absolut inte fungerar.

Betalning sker innan kursstart via Swish nr: (kommer snart) eller Bankgiro: 5453-4185.