Om Taregi

Taregi AB

Taregi AB startades i slutet av 2019 av mig, Elisabeth Glanzelius. Efter över tjugofem års erfarenhet från ledande positioner inom Human Resources vid internationella företag, placerad i olika länder, var det dags att starta eget med fokus på det jag brinner för; att utveckla människor, ledare, team och organisationer.

Jag stöder ditt företag som konsult och coach inom strategisk Human Resources management med speciellt focus på utveckling av dig, din organisation,  dina ledare och medarbetare.

Varför?

• Framgångsrika företag och organisationer kännetecknas av bra ledarskap, en positiv arbetsmiljö och ett givande teamarbete där alla har möjlighet att bidra. De som arbetar i en sådan organisation känner sig motiverade, är engagerade, de tar initiativ, tycker om vad de gör och de har balans i livet. Att ständigt utveckla sin organisation, sina ledare och medarbetare blir allt viktigare för företag. 

• Alla har behov av att utvecklas, växa och att må bra för den man är och vad man presterar. Att nå mål och visioner utan att behöva offra sitt liv och sina värderingar ska vara en självklarhet. Genom att ha en sund balans i livet och utveckla vårt självledarskap kan vi bli bättre på att fokuser och följa våra drömmar. 

• När företagets kultur och arbetsmiljö bygger på förtroende och glädje ökar medarbetares inre motivation, engagemang och kreativitet. Detta leder till goda relationer på arbetsplatsen, mellan arbetskamrater och med kunder, vilket i sin tur leder till ett bättre resultat för företaget. Att aktivt arbeta med företagets kultur, organisation och arbetsmiljö leder till framgång.

• Taregi AB jobbar med både nationella och internationella kunder, på svenska eller engelska.