Kurs i vardagslydnad

Kurs i vardagslydnad – för hundar över 5 månader

En grundkurs för dig som inte gått kurs tidigare, har köpt en unghund/vuxen hund eller vill repetera tidigare kurs med nya hundar. Du kanske vill få en bättre vardag och trevligare promenader med din hund. På kursen kommer du att få träna din hund i följsamhet, kontakt, gå fint i kopplet, sitt, ligg, stanna kvar och att komma när du ropar. Du får verktyg för ett skapa ett bättre samarbete och förståelse för hundens perspektiv. Vi arbetar med er relation, ert samarbete och hjälper er att bli tryggare med varandra.

Anmälan sker via FB meddelande, e-mail eller mobil. Vänligen uppge ditt namn, mobilnummer, e-mail adress, hundens namn, ras och ålder.

Start lördagen den 13/3 2021. Övriga tillfällen 20/3, 27/3 och 10/4 (obs! påskuppehåll).

Tid: kl 10:30-12:00
Plats: utomhus, centralt Örebro. Meddelas vid anmälan.
Pris: 1575 kr (betalas innan kursstart)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *